Çelësa gidore 1/2"

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P14

SKU: 611940, Dimensions: 10 - 24, Quantity: 14

Tool sets

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P24

SKU: 611939, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 24

Tool sets

Set gidore 1/2 " në kuti metalike - 190BI12P24

SKU: 611941, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 24

Tool sets

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P23

SKU: 612779, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 23

Tool sets

Set gidore 1/2 " në kuti metalike - 190BI12P23

SKU: 615327, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 23

Tool sets

Set gidore 1/2 " në kuti metalike - 190BI12P23IN

SKU: 611943, Dimensions: 3/8" - 1.1/4", Quantity: 23

Tool sets

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI6P22IN

SKU: 615180, Dimensions: 5/16" - 1.1/4", Quantity: 22

Tool sets

Set i çelsave TX 1/2" në kuti metali - 190BITX1P22

SKU: 611945, Dimensions: - , Quantity: 22

Tool sets

Set i çelsave HX 1/2" ,në kuti metali - 190BIHX1P20

SKU: 611946, Dimensions: - , Quantity: 20

Tool sets

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti plastike - 190BI6P28

SKU: 612162, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 28

Tool sets

Set I çelsave 1/2" TX profil në kuti metali - 192/12

SKU: 603657, Dimensions: TX 20 - TX 60, Quantity: 9

Tool sets

Set i çelsave imbus 1/2" ne kuti metali - 192/14

SKU: 607064, Dimensions: 5 - 17, Quantity: 9

Tool sets

Set imbus 1/2 ZX profil ne kuti plastike - 192/15

SKU: 617125, Dimensions: - , Quantity: 10

Tool sets

Set i çelsave imbus i gjate HXL - 192/16

SKU: 619416, Dimensions: 5 -14, Quantity: 7

Hex profileTool sets

Set i çelsave TX profil i gjate ne kuti plastike - 192/17

SKU: 619417, Dimensions: TX 20 - TX 50, Quantity: 7

Tool sets

Set i çelsave 1/2" në kuti plastike - 190-6P17

SKU: 622022, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

Tool sets

Set çelsave, 6 këndësh 1/2" në kuti plastike - 190BI6P17

SKU: 622023, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 17

Tool sets

Set imbus 1/2" ne kuti metali - 192/14INCH

SKU: 621759, Dimensions: 3/16" - 3/4", Quantity: 8

Tool sets

Set çelsave 1/2" me mbajtës - 190H12P15IN

SKU: 622634, Dimensions: 3/8" - 1.1/4", Quantity: 15

Tool sets

Set çelsave 1/2" me mbajtës - 190H12P15

SKU: 622635, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

Tool sets

Set i çelsave të gjatë 1/2" me mbajtës - 190H12LP7

SKU: 622636, Dimensions: 13 - 24, Quantity: 7

Tool sets

Set çelsave, 12 këndësh 1/2" në kuti metali - 190BI12P15

SKU: 627205, Dimensions: 10 - 32, Quantity: 15

Tool sets
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.