Kacavida izoluar

Set i mjeteve VDE, premium - 1018A

SKU: 628819, Dimensions: , Quantity: 48

Tool setsInsulated

Komplet I veglave - 1000AC

SKU: 604577, Dimensions: - , Quantity: 21

Tool setsInsulated

Komplet I veglave - 1000AD

SKU: 611884, Dimensions: - , Quantity: 62

Tool setsInsulated

Komplet I veglave - 1000T

SKU: 609330, Dimensions: - , Quantity: 53

Tool setsInsulated

Vendosur mjet VDE BI në thes - 905VDEBI

SKU: 617571, Dimensions: - , Quantity: 13

Tool setsInsulated

Vendosur mjet VDE në thes - 906VDEBI

SKU: 617573, Dimensions: - , Quantity: 6

Tool setsInsulated
  • Mbrojtja Ultimate

    UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
  • Çeliku me cilësi të lartë

    çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
  • Rregulloret VDE

    VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.