fole-prize-prize-pjesa femnore kyç

Set i çelsave me nyje të dyanëshme, në çantë - 202/1CT

SKU: 615472, Dimensions: 8 - 22, Quantity: 8

Tool sets

Set i çelësave gypor të dyanshëm në kuti kartoni - 176CB

SKU: 609130, Dimensions: 8 - 24, Quantity: 16

Tool sets

Set i çelësave gidore të dyfishtë në kuti kartoni - 176CB

SKU: 609131, Dimensions: 8 - 32, Quantity: 22

Tool sets

Set i çelsave gypor të dyanshëm në kuti kartoni - 177CB

SKU: 609100, Dimensions: 8 - 24, Quantity: 16

Tool sets

Set i çelsave gypor të dyanshëm në kuti kartoni - 176CS6

SKU: 620581, Dimensions: 8 - 19, Quantity: 6

Tool sets

Set i çelsave gypor të dyanshëm në kuti kartoni - 177CS6

SKU: 620583, Dimensions: 8 - 19, Quantity: 6

Tool sets

Set i çelsave gypor të dyanshëm në kuti kartoni - 177CS11

SKU: 620584, Dimensions: 8 - 24, Quantity: 11

Tool sets
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.