Complete service solutions

Professional Mechanic Workbench - 2600A

SKU: 628677, Dimensions: , Quantity: 158

Workbench solutions

Bike build workbench - 2600B

SKU: 628611, Dimensions: , Quantity: 53

Workbench solutions

Master Workbench - 2600C

SKU: 628622, Dimensions: , Quantity: 204

Workbench solutions

Suspension Workbench - 2600D

SKU: 625464, Dimensions: - , Quantity: 72

Workbench solutions

Fletëpalosje Përgjithshëm biçikletë - 1600N1

SKU: 625950, Dimensions: , Quantity: 148

Bearing service tool tray - 1600SOS20

SKU: 629062, Dimensions: , Quantity: 30

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.