General pliers

Dana vendosur në kuti kartoni - 402A

SKU: 617818, Dimensions: - , Quantity: 3

SetsCombinationCutting

Dana vendosur në kuti kartoni - 402B

SKU: 617933, Dimensions: - , Quantity: 3

SetsCombinationCutting

Komplet e Dana dhe kacavida në kuti plastike - 401PB6

SKU: 621420, Dimensions: - , Quantity: 6

Sets

Bëje e Dana kombinim në ekran kuti kartoni - 406/1BIST

SKU: 621854, Dimensions: 406/1BI-180(6x), Quantity: 6

SetsCombination

Dana vendosur në kuti kartoni - 402C7

SKU: 624375, Dimensions: - , Quantity: 3

SetsCombinationCutting

Dana vendosur në kuti kartoni - 402C8

SKU: 624376, Dimensions: - , Quantity: 3

SetsCombinationCutting

Set of Powershark cutter on carton display - 467SHARK/4DPST

SKU: 627643, Dimensions: - , Quantity: 6

  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.