Vendos mirëmbajtja

Light adventure kit - 3700LIGHT KIT

SKU: 629363, Dimensions: , Quantity: 26

Set i veglave MX Pro Kit - 3700MX PROKIT

SKU: 628977, Dimensions: , Quantity: 107

MX Master Tool Set - 3800MX

SKU: 629509, Dimensions: , Quantity: 67

Enduro Essentials Tool Set - 3800ENDURO

SKU: 629530, Dimensions: , Quantity: 63

Road Pro Tool Set - 3800ROAD

SKU: 629557, Dimensions: , Quantity: 79

Set of tools in tray 1 for 3800MX - SET1-3800MX

SKU: 629522, Dimensions: , Quantity: 21

Set of tools in tray 2 for 3800MX - SET2-3800MX

SKU: 629523, Dimensions: , Quantity: 40

Set of tools in tray 3 for 3800MX - SET3-3800MX

SKU: 629524, Dimensions: , Quantity: 5

Set of tools in tray 1 for 3800ENDURO - SET1-3800ENDURO

SKU: 629531, Dimensions: , Quantity: 29

Set of tools in tray 2 for 3800ENDURO - SET2-3800ENDURO

SKU: 629532, Dimensions: , Quantity: 23

Set of tools in tray 3 for 3800ENDURO - SET3-3800ENDURO

SKU: 629533, Dimensions: , Quantity: 10

Set of tools in tray 1 for 3800ROAD - SET1-3800ROAD

SKU: 629549, Dimensions: , Quantity: 31

Set of tools in tray 2 for 3800ROAD - SET2-3800ROAD

SKU: 629550, Dimensions: , Quantity: 19

Set of tools in tray 3 for 3800ROAD - SET3-3800ROAD

SKU: 629551, Dimensions: , Quantity: 17

Set of tools in tray 4 for 3800ROAD - SET4-3800ROAD

SKU: 629552, Dimensions: , Quantity: 11

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.