Hex & Torx wrenches

I RI

Set of screwdrivers with security TX profile - 621/1TBICB6-US

SKU: 629695, Dimensions: TR10 - TR30, Quantity: 6

Tool sets

Set imbus , në kuti plastike - 220/3PH-US

SKU: 626768, Dimensions: 1.5 - 10, Quantity: 9

Tool sets

Set of hex wrenches - 220/3-SET

SKU: 629440, Dimensions: 1.5, 2, 2.5, 3, Quantity: 4

Hex profileTool sets

Set of hex wrenches - 220/3-SET

SKU: 629441, Dimensions: 3/64", 1/20", 1/16", Quantity: 3

Hex profileTool sets

Set of ball-end hex wrenches - 220/3S-SET

SKU: 629444, Dimensions: 1.5, 2, 2.5, 3, Quantity: 4

Ball-end hex profileTool sets

Set of wrenches with TX profile - 220/7TXN-SET

SKU: 629447, Dimensions: TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, Quantity: 6

TX profileTool sets

Set of wrenches with TX profile and hole - 220/7TX-SET

SKU: 629446, Dimensions: TR 9, TR 10, TR 15, Quantity: 3

TX profileTool sets
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.