Bit

Bite e vendosura në kuti plastike - 6776PB21

SKU: 621650, Dimensions: - , Quantity: 21

Sets

set I Bitcave - 6778FBS1

SKU: 624050, Dimensions: - , Quantity: 11

Sets

set I Bitcave - 6778FBS2

SKU: 624051, Dimensions: - , Quantity: 11

Sets

set I Bitcave - 6778FBS3

SKU: 624052, Dimensions: - , Quantity: 11

Sets
  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.