filetim mjete

Set universal i kontraburgi e majtë - 778/4PB

SKU: 616820, Dimensions: 1 - 5, Quantity: 5

Tool sets

Set universal i kontraburgi - 778/4APB

SKU: 616830, Dimensions: 1 - 5, Quantity: 0

Tool sets

Nxjerrjes së vidë vendosur - 778/4PB

SKU: 616821, Dimensions: 1 - 6, Quantity: 6

Tool sets

Nxjerrjes së vidë vendosur - 778/4PB

SKU: 616822, Dimensions: - , Quantity: 0

Tool sets
  • I dobishëm

    Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
  • Grip i fortë

    Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.