Unaza Dana

Set i danave të siguresave,në çantë - 539/1PCT

SKU: 616736, Dimensions: 85 - 140/300, Quantity: 4

Tool sets

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539/1PCT

SKU: 621623, Dimensions: 3 - 13/140, Quantity: 4

Tool sets

Set i danve të siguresave PLUS,në çantë - 539/1PCT

SKU: 621624, Dimensions: 10 - 25/140, Quantity: 4

Tool sets

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539/1PCT

SKU: 621625, Dimensions: 19 - 60/180, Quantity: 4

Tool sets

Grupe i unaza Dana PLUS ne qese - 539/1PCT

SKU: 621626, Dimensions: 40 - 100/220, Quantity: 4

Tool sets
I RI

Lock rings pliers set in bag - 539PLUS/1DPCT-US

SKU: 629588, Dimensions: 140, Quantity: 4

Tool sets
  • Ergonomik trajton

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.