Komplete mjetesh për qëllime të ndryshme

Set veglash për kondicioner - 1015A

SKU: 623947, Dimensions: - , Quantity: 53

Tool sets

Set i veglave me karrocë veglash 940EV6 - 1011AEV6

SKU: 621756, Dimensions: - , Quantity: 325

Tool sets

Set i veglave me karrocë veglash 940EV4 - 1011BEV4

SKU: 621757, Dimensions: - , Quantity: 192

Tool sets

Set i veglave me karrocë veglash 940EV4 - 1011CEV4

SKU: 624137, Dimensions: - , Quantity: 127

Tool sets

Set i veglave me karrocë veglash 940EV6 - 1011DEV6

SKU: 624138, Dimensions: - , Quantity: 238

Tool sets

Set i veglave me karrocë veglash 920PLUS1 - 1011FPLUS1

SKU: 625594, Dimensions: - , Quantity: 296

Tool sets

Set i veglave me karrocë veglash 940ECO - 1011GECO

SKU: 625595, Dimensions: - , Quantity: 92

Tool sets

Tool Carriage 940E1 with tool sets - 5000TUR

SKU: 624141, Dimensions: , Quantity: 110

  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë