Grupe të punës

Stacioni i punës modular - moduli B2 - 990MB2

SKU: 625752, Dimensions: - , Quantity: 15

Tavolinë pune modulare- moduli A1 - 990MA1

SKU: 625751, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Tavolinë pune modulare - moduli A3 - 990MA3

SKU: 625753, Dimensions: 2 m, Quantity: 13

Tavolinë pune modulare - moduli A6 - 990MA6

SKU: 625756, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 9

Stola modulare pune - moduli A7 - 990MA7

SKU: 625757, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 6

Tavolinë pune modulare- moduli A10 - 990MA10

SKU: 625760, Dimensions: 2,5 m, Quantity: 14

Tavolinë modulare e punës - moduli A11 - 990MA11

SKU: 625761, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 16

Stola modular per punë - moduli A12 - 990MA12

SKU: 626730, Dimensions: 2 m, Quantity: 20

Stola modular per punë - moduli A13 - 990MA13

SKU: 626731, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Tavolinë pune modulare - moduli A14 - 990MA14

SKU: 627544, Dimensions: 2 m, Quantity: 3

Stola modular per punë - moduli A15 - 990MA15

SKU: 627545, Dimensions: 2 m , Quantity: 4

Stola modular per punë - moduli A16 - 990MA16

SKU: 627607, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 17

Stola modular per punë - moduli A17 - 990MA17

SKU: 627655, Dimensions: 2 m, Quantity: 28

Stola modular per punë - moduli A12 - 990MA18

SKU: 627656, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 15

Mbrapa e shpuar - moduli C4 - 990MC4

SKU: 625754, Dimensions: 2 m, Quantity: 17

Mbrapa me shpim - moduli C5 - 990MC5

SKU: 625755, Dimensions: 2 m, Quantity: 9

Paneli i veglave me vrima - moduli C - 990MC9

SKU: 625759, Dimensions: 1,5 m, Quantity: 13

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Materiale me cilësi të lartë

    Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.