Objekteve të plotë

Një Cikli i plotë i Zhvillimit

UNIOR përmbush pritjet e larta të përdoruesve të saj të produktit, duke siguruar një qasje gjithëpërfshirëse multidisiplinore drejt rritjes.

Pronësia e fabrikën e çelikut, smithery e vet, investime të vazhdueshme në zhvillimin e vet dhe përditësimin e prodhimit dhe të cilësisë vet kontrollin e saj në të gjitha fazat, nga materiale në kontrollin e fundit, të siguruar që produktet e

Aktrime me karakteristika të shkëlqyera

Si bashkë-pronar i impiantit të çelikut dyqan çelikut, i cili është i njohur për aktrime të lartë çeliku të cilësisë, Unior gjithashtu ka kontroll të përshtatshëm mbi cilësinë e materialeve të dhëna.Çeliku krom-vanadium, nga të cilat të dy pjesët e forcon dhe mjetet Unior dore janë bërë të, dallohet nga ngurtësinë e madhe dhe jetë të gjatë e produkteve të gatshme. Një pjesë e rëndësishme e zhvillimit është edhe përmirësime të mëtejshme të materialeve që sigurojnë mjete edhe më të larta të cilësisë dhe të produkteve të tjera Unior.

Zhvillimi kompjuter ndihmuar

Unior është gjithmonë zhvillimin e mjeteve me kërkesa të përdoruesve në mendje. Me përmirësimin e materiale, gjetjen e zgjidhjeve të reja ergonomik dhe duke marrë parasysh të gjitha aspektet e përdorimit të sigurt, ajo është treguar për dekada të tëra që ai është partneri i duhur për përdoruesit e mjet profesional.
Kur zhvillimin e produkteve, ekspertët Unior e përdorin simulime formëzimi të ndryshme kompjuterike të tilla si një simulim dhe rrjedhën e materialit me të shtrembëroj softuer dhe një simulim për prodhimin segmente rul dhe mjete i farkëtuar duke përdorur softuer VERACAD. Në zhvillimin e produkteve të plotë, Unior përdor mjetet e fundit të programeve në fushën e inxhinierisë CAD projektit dhe të projektimit dhe të ngurta punon softuerit profesional për mjetet e modelimit.

Proceset fleksibile prodhimit

Mjet UNIOR është bërë duke përdorur të fundit të kontrolluar kompjuterin makina për përpunimin termik, mekanik dhe sipërfaqe të materialeve dhe për mbrojtjen e produkteve.

Përpunimit të materialeve mekanik

Makina bëj një të prerë dhe hala përshtatshme bëj një të prerë mundësojë bëj një të prerë përshtatshme për profile të ndryshme të brendshme dhe të jashtme.Përpunimin e produkteve të ndryshme duke përdorur procedurën e materialeve duke hequr (shpime, fije prerja, mulliri, i kthyer dhe të ngjashme) është kryer duke përdorur makina moderne CNC.

Fletë të përpunimit të metaleve

Teknologji Unior-së siguron cilësi saldim rrethore sipas procedurës MAG deri në diametër dhe gjatësi prej 300 mm dhe shtyn çuditshëm dhe hidraulike (deri në 160 ton) mundësojë transformim të gjerë të fletë metalike. Procesi i lakimi kryhet me ndihmën e makinave CNC SALVAGNINI duke përdorur teknologji robotik dhe qeliza robotik saldim mundëson saldim me rezistencë të kuvendeve të strehimit fletë metalike.

Përpunimit të materialeve termike

Forcim përpunimin e furrës është kryer në një atmosferë mbrojtese, e cila parandalon decarburization në sipërfaqe.Ngurtësinë e përshtatshme e pjesëve individuale mjet lokale është dhënë nga induksion forcim.

Mbrojtja sipërfaqja për materialet

Nikel, krom dhe fosfat sipërfaqe mbrojtja është kryer duke përdorur automatizuar, e kontrolluar kompjuterin dhe ekologjikisht miqësore, linja moderne prodhuese.

Formë ergonomik

mund të realizohet duke aplikuar një ose disa shtresa plastike mbi sipërfaqen në ngjyra ndryshme. Ne gjithashtu ofrojnë një dy-shtresë mbrojtëse shtresë plastike për mjetet e destinuara për përdorim në kushte të tensionit të lartë.