** De laatste jaren is Unior meer aanwezig binnen de motorsport dan ooit tevoren. We zijn trots om onze technische samenwerking met het officieel goedgekeurde MXGP-team SIXTYTWO aan te kondigen. **

SIXTYTWO motorsportploeg werd vijf jaar geleden opgericht in Slovenië door de MX3 wereldkampioen, racer Klemen Gerčar. Het belangrijkste doel van de ploeg is om jonge, getalenteerde racers een kans en alle nodige ondersteuning te bieden om hun potentieel te bereiken.

In 2020 heeft het team 3 racers binnen het hoogste niveau van de motorcrosswedstrijden. Waarvan Jonathan Bengtsson in de eerste MXGP-klasse, Filip Olsson in de MX2- en EMX250-kampioenschappen en de jonge Sloveen, Jaka Peklaj in de EMX85ccm Europese en Wereldkampioenschappen.

Unior en de ploeg SIXTYTWO hebben beide duidelijke doelen voor de toekomst. We waarderen altijd een uitgebreide feedback over het gebruik van onze gereedschappen op de racevelden. De ploeg waardeert het meest geschikte en hoogwaardig gereedschap. Om onze samenwerking te verbeteren, hebben we besloten om onze krachten te bundelen en een race-profkit te ontwikkelen, de perfecte gereedschapskoffer voor alle gepassioneerde off-road racers.

Voor meer informatie bezoek onze website: www.62motorsport.com