Configurator

NIEUW! Unior 3D configurator

Wij stellen u de perfecte manier voor om modulaire werkbanken op te stellen en de volledige werkplaats op maat te organiseren! Unior 3D Configurator biedt onze klanten een eenvoudigere en transparantere winkelervaring, en bovenal, volledig afgestemd op hun behoeften en wensen.

banner-900x465px.jpg

Een uitgebreide en geavanceerde manier om modulaire werkbladen in te richten of een volledige werkplaats op maat samen te stellen, zal onze klanten een inzicht geven in hun werkruimte en een beter idee geven waarom ze voor de producten van Unior moeten kiezen.

ikona1.jpg
Het is bedoeld voor zowel eind- als zakelijke gebruikers
ikona2.jpg
Volledig gratis
ikona3.jpg
Het opzetten van een ruimte om te meten, het uittekenen van obstakels zoals ramen, deuren, ...
ikona4.jpg
In reële afmetingen, een uitgebreide selectie van Unior werkmateriaal (toonbanken, karretjes, ...)
ikona5.jpg
Aanvragen in slechts enkele stappen
ikona6.jpg
Mogelijke opslag van afbeeldingen en excell specificaties op uw computer

Configurator voor zakelijk publiek
In het Unior Programma hebben wij een speciale manier om de Unior 3D Configurator te gebruiken gereserveerd voor onze zakenpartners, die de configurator ook kunnen gebruiken voor verschillende van hun klanten bij de registratie van hun bedrijf.
Geregistreerde gebruikers kunnen het project exporteren langs het zogenaamde "Ticketing"-systeem en een offerte opstellen die rechtstreeks aan de klant (bv. in een winkel of kantoor) wordt aangeboden. Op die manier kan men hem, naast het uitgebreide Unior-aanbod, ook de inrichting van de werkruimte en de praktische functionaliteit ervan voorstellen en adviseren.Instructies voor het gebruik kunt u lezen op deze link.: PDF I REWO