Het raceseizoen 2019 is afgesloten.

Onze ** Martin Vugrinec, Spider Martin **, van het Unior Racing Team, heeft het seizoen zeer goed afgesloten - en eindigde op de 3e plaats in de SSP600-categorie op het internationale IDM-kampioenschap (Internationale Deutsche Meisterschaft) **, een van de sterkste in Europa.

Om het seizoen af te sluiten, hebben we samen met onze technische ploeg en Martin's eigen ploeg een open dag voorbereid op het circuit van Grobnik (Rijeka, Kroatië). De race werd bekeken door meer dan 1000 fans en bewonderaars van Martin en de motorsport. Deze fans ontmoetten leden van de ploeg en bezochten onze pitgarage. Ze kregen ook de kans om onze nieuwste handmatige tool, de moto-tool en apparatuur voor werkplaatsen en "mobiele werkplaatsen" voertuigen en pitgarages te bekijken en te testen. Ze kregen zelfs de kans om ons nieuwe en moderne demo-voertuig te zien en de gereedschappen en apparatuur erin te testen.

Deelname aan en de aanwezigheid in de motorsport biedt een unieke kans voor Unior. Het verhoogt de herkenbaarheid en het imago van het merk in het binnen- en buitenland, aangezien dit op verschillende moto-evenementen verschijnt. Dit zowel met het Unior Racing Team, als door deel te nemen met het Kallio Racing-team en het team Honda SR France Motoblouz in de MXGP categorie. De andere voordelen van deze deelname zijn de onschatbare ervaringen en nieuwe ideeën en verbeteringen die hieruit deelname voortvloeien. Al onze tools worden getest in echte en zeer veeleisende omstandigheden door dergelijke raceploegen. motorsport is een sector die geen fouten toelaat en 100% betrouwbaar, permanent en kwalitatief gereedschap vereist waarop men echt kan vertrouwen. Hier worden onze voordelen en kwaliteit consistent getoond. We ontvangen onschatbare informatie, voorstellen en tips voor verbeteringen of nieuwe producten van de best mogelijke bronnen zoals gebruikers en de monteursploeg.

Op die manier worden de ervaringen en knowhow van professionele ploegen en toppiloten opgenomen. Dit biedt een toegevoegde waarde voor alle kopers en gebruikers van dergelijk gereedschap. We zullen daarom ook in het komende seizoen doorgaan met deelnames, wat nieuwe uitdagingen, overwinningen en ervaringen zal opleveren.