PARTNERSCHAP

De reputatie van het Unior-handelsmerk wordt mede gecreëerd door professionele vakmensen die vertrouwen op het beste gereedschap voor hun specifieke vereisten. Maar ook handelspartners aan wie Unior verbeterde oplossingen biedt voor verkooppunten en, atleten en chauffeurs die hun resultaten behalen met behulp van professioneel onderhouden fietsen, motoren en auto's. Met zijn uitgebreide benadering van marketing toont Unior zijn begrip voor de behoeften van gebruikers, kopers en partners.

Professioneel gereedschap voor professionelen

Met een grondige kennis van internationale normen en trends, ontwikkelt Unior voortdurend innovaties om te voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers. De originele oplossingen garanderen uitstekende eigenschappen. Ergonomie verhoogt het werkcomfort en door het respecteren van de veeleisende normen in verband met de veiligheid, wordt die ook alleen maar verbeterd.

Er is een mogelijkheid om videopresentaties raad te plegen om op die manier innovaties te leren kennen en sneller en eenvoudiger te werken. Er worden ook instructies gegeven over het correct en veilig gebruik van het handgereedschap.

Gebruikers kunnen ook gereedschap leren kennen en testen met behulp van een speciaal demonstratievoertuig. Unior brengt verschillende professionele velden dichter. Dit doet het bedrijf met gespecialiseerde catalogi voor fiets-, auto-, elektrische, motor-, industriële en andere individuele gebruikersgroepen.

Verkooppunt

Unior maakt het voor gebruikers makkelijker om taken uit te voeren. In samenwerking met goede partners wil het ook de selectie en aankoop van gereedschap bij een verkooppunt vereenvoudigen. Met handige apparatuur voor gebruiksvriendelijke binnen- en buitenshowrooms, met een juiste verhouding van prijs en kwaliteit, met een goed doordachte verpakking en met demonstraties van de producteigenschappen, zorgt Unior er ook voor dat het merk gemakkelijk gezien en geïntroduceerd kan worden bij zoveel mogelijk eindklanten als mogelijk. Oplossingen van Unior dragen bij aan het succes van een handelaar.

Getest tijdens wedstrijden

Unior is een trotse sponsor van internationaal gerenommeerde wieler-, auto- en motorploegen. Deze ploegen gebruiken Unior-gereedschappen voor reparaties en het onderhouden van hun uitrusting voor wedstrijden. De tools zijn dus getest onder veeleisende omstandigheden. Ze worden gebruikt om bij te dragen aan het bereiken van uitzonderlijke resultaten wereldwijd.

Met zijn verkoopprogramma voldoet Unior aan de behoeften van specifieke marktniches. Met zijn productiegamma aan speciaal gereedschap behoort Unior ook tot een van de belangrijkste fabrikanten.