Onze waarden

Multidisciplinaire benadering van ontwikkeling

Unior houdt altijd ** rekening met de behoeften van gebruikers ** bij het ontwikkelen van gereedschappen. Door constante ** verbetering van materialen **, nieuwe ** ergonomische oplossingen ** en de overweging van alle ** veiligheidsaspecten **, is het bedrijf al decennia lang de echte partner van professionele toolgebruikers. Unior volgt constant de behoeften van professionele gebruikers en ontwikkelt bijgevolg functionele nieuwigheden - ** in overeenstemming met de nieuwste normen en trends op de internationale markt **. Originele oplossingen zorgen voor een uitstekende functionaliteit, ergonomie zorgt voor meer comfort op het werk en veiligheidselementen voorkomen verwondingen. Er wordt sneller en eenvoudiger gewerkt met Unior gereedschap. De ontwikkeling van gereedschappen voor verschillende doeleinden is gebaseerd op ** computermodellering ** die wordt uitgevoerd met behulp van de meest geavanceerde computerprogramma's. Het team van zeer ervaren specialisten voor individuele productgroepen neemt deel aan het ontwikkelingsprogramma.

Gereedschappen met gekeurde kwaliteit

Unior handgereedschap voldoet aan de Europese en wereldwijde kwaliteitsnormen. Unior streeft ernaar om de hoge kwaliteit van handgereedschappen ook als een volledig geautoriseerd ** CEO (European Tools Committee) ** lid te verzekeren. Unior was een van de eerste fabrikanten van handgereedschap in Europa die ** ISO 9001-kwaliteitscertificaat ** ontving voor de ontwikkeling, productie en marketing van handgereedschap, plaatstalen behuizing voor handgereedschap en mechanische verwerking van smeedstukken.

Unior-gereedschappen voldoen ** aan de DIN-norm **. Sinds 1991 heeft het gereedschap voor het werken op hoogspanning ook met trots het ** VDE-certificaat **, uitgegeven door VDE Institute- "Pruf und Zertifizierungsinstitut" uit Offenbach in Duitsland.

Unior volgt ** EFQM voortreffelijkheidsmodel **. Alle medewerkers zijn betrokken bij de processen om kwaliteitsverbeteringen te creëren en van elkaar te leren. Door kwaliteit te verzekeren, werkt Unior samen met leveranciers, kopers en andere partners.

Industriële marketing

Eigen ontwikkeling, moderne productielijnen, computergestuurde technologie van erkende partners (Mori Seki, Miyano, Daewoo en anderen) samen met ** de innovatief geplande en flexibele processen ** verzekeren de topkwaliteit van de productie.

Unior's wereldwijde expertise en het gebruik van uitstekende machines en andere apparatuur zijn betrokken bij alle belangrijke fasen; van mechanische en thermische verwerking tot oppervlaktebehandeling en bescherming van koud smeden.

Milieubeheer

Unior houdt in grote mate rekening met milieubescherming, wanneer het over productieprocessen gaat. Daarom hebben we een milieumanagementsysteem opgezet dat in overeenstemming is met de vereisten van ** de internationale standaard ISO 14001 **. Het behandelt verschillende aspecten: milieubescherming, noodprocedures en veiligheid op het werk.

Het programma voor milieubeheer omvat ** het verminderen van het verbruik van hulpbronnen, het verbeteren van de productiviteit van zijn technologische processen en het verminderen van negatieve milieueffecten. **