1980

Атрибути на производот

 • за мерење на концентрација на електролити во батеријата во опсег од 1,10 до 1,40 Kg/L
 • за мерење на употребливост на разладувач (етилен или пропилен) во опсег до -50°C
 • за мерење на употребливоста на течноста за ветробран во опсег до -40°C
 • метричка решетка 0,01 Kg / L во мерење на концентрација на електролит и 5 ° C во мерење на останатите две течности.
 • спакуван во пластична касета и ЅОЅ влошка за алат, која овозможува безбедно сместување на тестерот
 • опремено со пипета и одвртка за подесување на калибрација
 • со приложени напатствија за употреба

Важно!

 • пред и после употреба, тестерот треба да се исчисти
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
621403315
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.