Алати за држење на ротор и ланчаници

3051/2BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
 • ергономични робусни двокомпонентни рачки

Предности:

 • Поради неговата универзална структура, овозможува држење отвори со дијаметар од 5 или 9 mm и на растојание помеѓу 20 до 180 mm.
 • Алатот исто така има одвртка која овозможува фиксирање на алатот на вистинското растојание помеѓу отворите на магнетот или запчаникот

Употреба:

 • Алатот е изработен за да држи магнет и ланчаник за време на монтажа или демонтажа.
 • сите типови на мотори

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраМинимум дијаметарД макс.ДијаметарДијаметарДолжинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
620262201804.47.234032604
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.