2052/4

Атрибути на производот

 • наменет за вадење амортизери
 • максимална дозволена сила е 11000 N
 • Во асортиманот на Униор веќе постои алат за компресија на федер (арт.2051/4). Меѓутоа, на многу сервисни работилници не им е неопходна редовна употреба на таков професионален алат. Затоа е дизајниран овој алат-има иста наменакако арт.2051/4 но е препорачливо напрегање од 2750 N. За да се избегне извиткување или испаќање на федерот од челустите на алатот, водилката обезбедува паралелност во текот на демонтажата и монтажата.

Повеќе за производот

Профили

Video presentationInstructions for safe useDo not use with pneumatic tools

#title#
шифраWrench sizeтежина-- prazen stolpec -- 
619733194070

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.