2038

Атрибути на производот

  • Се употребува за лесно, брзо и чисто вадење на внатрешното лежиште од точката на главата. Алатот е дизајниран за демонтажа на внатрешно лежиште без разлика од било какво оштетување и без било каков дополнителен алат како што се турпии, чекани или секачи. Алатот има 4 челусти за стегање за демонтажа на чежишта со различни пречници од 40-60мм. Челуста за стегање цврсто го опфаќа прстенот на лежиштето што оневозможувабило какво лизгање. Алатот се користи за: Ауди,БМВ, Форд, Мерцедес-Бенц, Пежо, Рено, Тојота, Фолксваген и други возила
  • со 4 големини на челусти: димензија 1-пречници од 40-45mm, димензија 2- пречници од 45-50mm, димензија 3-пречници од 50-55mm; димензија 4 - од 55 до 60mm
#title#
шифратежина-- prazen stolpec --
6202283585
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Safety (фотографии)

Always oil the puller spindle.

Don't use a puller which has a dirty spindle. Always clean your tools properly.

Don't use pneumatic tools with pullers.

Don't use a spindle that is damaged.

  • Дополнителна издржливост

    Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
  • едноставен за употреба

    Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.