2038

Атрибути на производот

 • Се употребува за лесно, брзо и чисто вадење на внатрешното лежиште од точката на главата. Алатот е дизајниран за демонтажа на внатрешно лежиште без разлика од било какво оштетување и без било каков дополнителен алат како што се турпии, чекани или секачи. Алатот има 4 челусти за стегање за демонтажа на чежишта со различни пречници од 40-60мм. Челуста за стегање цврсто го опфаќа прстенот на лежиштето што оневозможувабило какво лизгање. Алатот се користи за: Ауди,БМВ, Форд, Мерцедес-Бенц, Пежо, Рено, Тојота, Фолксваген и други возила
 • со 4 големини на челусти: димензија 1-пречници од 40-45mm, димензија 2- пречници од 45-50mm, димензија 3-пречници од 50-55mm; димензија 4 - од 55 до 60mm
#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
6202283585
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

Related products

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.