Гарнитура изолирани долги насадни клучеви 1/2" во метална кутија

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура изолирани долги насадни клучеви 1/2" во метална кутија 625247 190VDE12P11L 10 - 24 11
Изолирана двосмерна крцкалка 1/2" 190.1VDE 1/2" 1
Изолиран продолжеток од 1/2" 190.4/2VDEDP 1/2"x125 1
Изолиран насаден клуч 1/2", долг 190/2LVDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24 9
Метална касета 981K1 1/2VDEx448x198x54 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Безусловна заштита

    Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
  • Високо-квалитетен челик

    Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
  • VDE прописи

    VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.