1870A

Повеќе за производот

Профили

Отпорен на УВ зрациВодоотпоренЗадржувач на пламенОтпорен на ветер

Атрибути на производот

 • основни димензии на шатор L 5 x W 5 x H 3,25 m
 • корисна внатрешна површина: 15м2
 • сите 4 sида можат да се отстранат со зип
 • Системот на шатори е модуларен и може да се прошири, два или повеќе шатори може да се поврзат со патент. Со ова го зголемувате внатрешниот простор за повеќе од 100%
 • Може да се користи како подвижна гаража, опрема за шатор, работилница или ВИП салон.
 • Висока UV-отпорност, со фактор за заштита од сонце над 50 и ниво на постојаност на светлина 5-6 (според DIN EN ISO 105-B02).
 • Според DIN 4102-1 (германски стандард) и CPAI 84 (меѓународен стандард)
 • Високо водоотпорен благодарение на непропустливиот материјал за обложување на PU, запечатените шевови и навлаки за дожд од патент
 • Останува стабилен на ветрови со брзина до 60 км / ч кога е правилно прицврстено - докажано во тестовите со тунел на ветер
#title#
шифраДолжинаДолжинатежина-- prazen stolpec --
6242135000500044000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
 • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.