Електричен држач за поправка без плочка 110V

1693EL1-110 НОВО

Атрибути на производот

Дизајниран и развиен за техничарите да работат попаметно а не потешко. Држачот е направен околу тежок главен столб што дава голема стабилност и во исто време ги држи сите жици одвнатре, така што не ви пречи ништо додека работите. Доволно е силен да ги подигне најтешките велосипеди, во најергономична положба за работа. Држачот за електрична поправка не само што е моќен, него е и паметен. Се одликува со бесконечно прилагодување на висина, но може и автоматски со притискање на само 1 копче да крева и спушта. Самостојно запира штом велосипедот ќе допре на земја. Благодарение на ограничувањата кои се прилагодуваат , тој секогаш ќе застане на Вашата сакана висина. Вградениот систем за безбедност ве чува Вас и Вашиот велосипед на држачот безбедни и секако се грижи да не тргне нешто наопаку.

Карактеристики

 • Автоматски систем на запирање со акцент на безбедност на техничарот и велосипедот на држачот
 • Бесконечно прилагодување на висина
 • Ограничувања што се прилагодуваат
 • Главниот електричен кабел доаѓа од врвот на држачот, така да не пречи при работа
 • Скриени жици
 • Two USB A charging port
 • Equipped with Master shop repair clamp 1693.1M
 • Нелизгачки
 • Главниот столб е изработен од челик
 • Прицврстен е директно на подот или на тешка метална плоча
 • Опционална тежка фиксирачка плоча со функција за израмнување на подот.
 • Нема потреба од склопување, само поставете го , вклучете ја струјата и започнете со работа.

Технички карактеристики

 • Мерки W750xL750xH2072 mm
 • Тежина 106 kg ( со челична фиксирана плоча)
 • Максимална висина 1780 mm
 • Капацитет на товар 400N (40kg)
 • Сила 0,25 kW
 • Напор на управувачот: 5 V
 • Влезен напон : 110 V; 60 Hz
 • Брзина на движење: 3.3 m/min
 • IP рејтинг : IP 30- внатрешна употреба само
 • Ниво на бучава: 55 dB
 • Соодветно на СЕ
#title#
шифраДолжинаВисинаМаксимална висинаШиринаМинимална висинатежина 
6287903612074179532424050000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Accessories

Related products