1626/2

Атрибути на производот

 • Дизајниран и изработен да поставува и отстранува притиснато лежиште користено за Campagnolo и Fulcrum Ultra - момент осовини.
 • Кованите краци на извлекувачот на лежиште и зашилените ивици на безбедносниот клин под лежиштето додека цврстиот клип систем го извлекува лежиштето.

Како да се користи алатот?

 • Алатот за монтирање прецизно ги вклопува носачот на осовината и го притиска до вклопување лежиштето за да овозможи правилна монтажа. Само притисни го лежиштето во местото користејќи го алатот и чекан.
#title#
шифраЛ макс.Минимум дијаметарД макс.тежина-- prazen stolpec -- 
621661754075464
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

Accessories

Резервни делови

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.