1613/2DP

Атрибути на производот

 • Laser cut from same tool steel as our Pro shop pedal wrench, heat treated for strength and durability. Pedal wrench features ergonomically shaped double dipped handle for comfort and enough leverage to loosen all the hard tighten pedals. 15 mm opening is laser cut with precision and perfect angle to help you loosen the pedals as easy as possible.
 • Made from laser cut tool steel
 • Heat-treated for strength and lasting performance
 • Double dipped ergonomic handle for comfort
 • 270mm of length for extra leverage
 • Small and light weight, perfect for toolbox and traveling

Информативен лист

pdfPedal wrench - 1613/2DP

Повеќе за производот

#title#
шифраWrench sizeLenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
628517152703212

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.