#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec --
617917920PLUS5
6179191613/2BI5
617920120/15
617921250/15
617922442/1HYPO5
617923406/15
617924480/65
617925190.1/1ABI5
617926596PLUS/6G5
617927592R-PLUS/7DP5
617928605TBI5
617929704/25
617930680/25
6179318125
61793215625
619700AUTO5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave