KAT.MOTO
#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
6239302017EN171
6239312017DE171
6243392017IT171
6237882017SLO171
6243712017GB171
6243582017RU171
6243452017ES171
6243462017SR171
6243562017CZ171
6243492017GR171
6243442017NL171
6243542017HR171
6243512017SK171
6243572017RO171
6243482017AT171
6243522017HU171
6243552017BIH171
6243532017MK171
6243472017FR171
6243592017TR171
6243502017BG171
6250232015BG324
6250242015ES324
6266562017FIN171
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave