More About Product

Profilet

Lifetime warranty3D Configurator

Product features

 • kurseni veten nga mbajtja e panevojshme e ngarkesave të rënda ose mjeteve në shtrojë. Një karrocë transporti me një kapacitet ngarkese prej 300 kg lejon, për shembull, dy shtroja të mëdha dhe shumë pajisje nën to, të cilat optimizojnë punën tuaj
 • Materiali: fletë metalike
 • për transportin e dy bartësve metalikë me futje SOS për veglat, të cilat ruhen në sirtarë, dhe me dy sipërfaqe për transportimin e pjesëve të ndryshme, me ngarkesë totale 300 kg.
 • me rrota me diametër 200 mm dhe kushineta me cilinder
 • me një dorezë për manipulim më të lehtë në hapësirë
 • sipërfaqja e sipërme e punës me skaje të ngritura në një lartësi prej 25 mm, të cilat parandalojnë rënien e veglave dhe objekteve të tjera
 • sirtarët kanë dy baza të rregulluara në kënd, të destinuara për ruajtjen e kllapave metalike me futje SOS me vegla
 • Kapaciteti bartes i sirtarit: 30 kg
 • të veshura me ngjyra ekologjike, me kadmium dhe të çojë falas
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightpeshë
628540135080010001423767123000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.