Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Materiali: fletë metalike
  • ngjyra e mjedisit të veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
622592632640162024400
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.