539DEMO

Product features

  • Vendosur në kuti plastike ne mund të urdhërojë me kodin 623750 dhe nenit 539DEMO

Grupi i përmban:

  • katër lock jashtme unaza pincë , dimensionet drejt 140 ( 3-10mm dhe 10-25mm ), 180 dhe 220
  • katër lock brendshme unaza pincë , dimensionet drejt 140 ( 8-10mm dhe 12-25mm ), 180 dhe 220
  • Set përfshin një dimension të unazave lock pin ( nga 3 deri në 60 ) të pajisur në mbajtës .
  • Me këtë set mund të tregohet përdorimin e pincë rrjet bllokohet për të grumbulluar ose çmontimit e unazave të brendshme apo të jashtme lock pin . Dimensionet varius mund të tregohet .
#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
6237503600
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.