2211

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • Kjo SAC tufë grup mjet mund të përdoret për të shpejt dhe në mënyrë profesionale të çmontuar dhe instaloni kthetrat BKS. Zakonisht, kthetrat SAC kemi 3 shkopinj, megjithatë disa automjete përdorin versionet 4-spoked (p.sh. Mercedes A që nga viti 2004). Të përshtatshme për pothuajse të gjitha kthetrat e BKS (3 - dhe 4-spoked), p.sh. VW-Audi, BMW, Mercedes, Volvo, Opel, Renault, etj

Avantazhet:

 • 1. Para-Shtrëngimi i pjatë fut gjatë zbërthim dhe instalimi (i rëndësishëm për parandalimin e tendosje në tufë),
 • 2. Qendërzim pllakën e friksionit ne drejtim drejt duke udhëzojë ose drejt pjatë fut,
 • 3. Heqja dorë unazën e përshtatur me mjetet e tërheqjes.
 • Dimensioni i kuti: 393 x 331 x 95
#title#
kodThicknessWidthD maxHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
6202333052683222677400
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.