Pajisje për heqjen e amortizatorëve,verzioni i lehtë

Product features

  • të destinuara për heqjen e balestrat makinë.
  • ngarkesa maksimale për mjet është deri në 11000N
  • UNIOR tashmë është shitur një kompresor pezullim për burimet amortizues (Nr. 2051), megjithatë, shumë më të vogla dyqane riparimin e makinave nuk kanë nevojë të përdorin të tillë një mjet profesional mbi një bazë të rregullt. Kjo është ajo ku versioni drita vjen në - funksionon njëjtë si mjet nën artit. Jo 2051, por ka rekomanduar ngarkesës për mjet 2750 N. Për të parandaluar ndonjë lakimi dhe burimet bie nga gota, ky mjet përmban një masë mbrojtëse që mundëson pjesët e mjet i përdorur për heqjen e që gjithmonë veprojnë në mënyrë paralele.
#title#
kodWrench sizePeshë
619733194070
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

  • Qëndrueshmëri extra

    Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
  • lehtë për t'u përdorur

    Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.