1722/2BI

Product features

 • Ndryshimi ingranazhe me në shpërndarës të filetuara mund të jetë një kohë operacion.1722/2BI është një mjet i veçantë për heqjen e ingranazhe me standarde të ndryshme nga një qendër filetuara.

Si të përdorni mjet:

 • Me Unior-së 1722 / 2BI ju mund të kap në mënyrë të vendosur e me dhëmbë të plotë nga të dy anët, të kthehet në gisht dhe të rregulluar në mënyrë të vendosur.Gisht dhe unazë anë mbi mjet të krijuar një rrokje të fortë. Duke u kthyer orën mjet kundër mençur ju mund të heq kapakun dhëmbë.
#title#
kodLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec --
6234733508812116760
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.