More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Handle is ergonomically shaped and made of heavy duty two component material. Its specialty is the magnetic tooth, which enables quick and easy assembly of the tool and at the same time allows you to use a single handle on several different tools.
 • Handle is compatible with:
 • Bottom bracket tapping tool BSA 1697
 • Bottom bracket tapping tool ITAL 1698
 • Bottom bracket facing tool BSA & ITAL 1699
 • Head tube facing tool 1694
 • Set of adaptors and taps BSA 1697.3
 • Adaptor for tap BSA 1697.2/4
 • Set of adaptors and taps ITAL 1698.3
 • Adaptor for tap ITAL 1698.2/4
 • Bottom bracket reamer tool frame BSA & ITA 1699.2/4
 • Head tube facing tool frame 1694.2/4
#title#
kodLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
62646432033570
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.