1631/2

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • Ky celes përshtatet popullor foli dalë madhësive të sheshtë: 3.3 mm, 3.45 mm, 3.7 mm, 3.96 mm, 4.4 mm dhe 5mm. Formë rregullon të përkryer në dorë dhe të lejon një punë të rehatshme dhe të lehtë rrokje.

More About Product

Profilet

Socket 4-pointLifetime warranty

#title#
kodLenghtThicknessWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizeWrench sizepeshë-- prazen stolpec -- 
61628939,9103.33.453.744.4550
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.