CAMPAGNOLO dhe Fulcrum Ultra heqjen duke Torque dhe instalimin vendosur

1626/2

Product features

 • Projektuar dhe ndërtuar për të instaluar dhe për të hequr presion duke mbajtur e përdorur në CAMPAGNOLO ® dhe bosht ® ultra-Torque fiksime.
 • Armëve të falsifikuara e voztar duke-së dhe skajet e barabarta të sigurt majë nën mbajtur ndërsa sistemi kumarxhi rëndë "tërheq" duke mbajtur.

Si të përdorni mjet:

 • Mjet i instalimit pikërisht përshtatet dy fiksime gisht dhe i aftë për shtyp duke pasur për të siguruar instalimin e duhur. Vetëm trokitje e lehtë e duke mbajtur në vend duke përdorur mjet dhe një çekiç.
#title#
kodmax LMinimum diameterD maxpeshë-- prazen stolpec -- 
621661754075464
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.