1600M5

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Komplet përbëhet nga kllapa fund , crankset dhe zinxhir mjete të ndryshme . Mjetet janë të ruajtura në një cilësi të lartë SOS tabaka shkumë që do të përshtaten në asnjë nga modelet e 938 apo 939 tonë mjet gjoks .
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 624364 1600M5 - 8
celes në ngarje bosht 1609/2BI 1
Dana teli e brendshme me bllokohet sigurisë 1642.1/2P 1
Zinxhiri kontrollor, për përdorim profesional 1643/4 0 - 1,2 1
Zinxhir mjet tip vidë 1647/2ABI 1
Voztar shtytje bosht 1661/4 1
celes për arra para dhëmbë 1668/2 1
Mbartës volant me dorezë 1670.8/2BI 1
Mjet fishekë fund kllapa 1671.1/4 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.