1600M

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Komplet përbëhet nga 68 mjetet e përdorura zakonisht punëtori për riparime të përgjithshme mbi një biçikletë , të ruajtura në një fund të lartë mjet gjoks . Mjetet janë të ndarë në pesë ndarjet dhe të ruhet në një cilësi të lartë shkumë SOS .
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Shop- ne -box garnitur 624096 1600M - 19
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 1600M2 1
Mjet Bike vendosur në SOS mjet tabaka 1600M5 1
Kasetë per vegla Eurostyle - 5 sirtar 939/5E 685x300x535 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.