KÄSITYÖKALUT

Kakovost in razvoj

Laatu ja tuotekehitys

Unior d.d.:lle myönnettiin GS -sertifikaatti työkaluistaan vuonna 1988. Sertifikaatin myöntää VPA Instituutti, joka sijaitsee Remschiedissä, Saksassa. Tämä taho kontrolloi käsityökaluja viimeisimpien, maailmanlaajuisesti käytössä olevien DIN- standardien mukaan. Vain laadukkaat tuotteet saavat GS- sertifikaatin.

SQ on ensimmäinen kansallinen laadukkaiden tuotteiden valmistaja Sloveniassa. Unior d.d.:lle myönnettiin kultainen SQ- merkki vuonna 1991. Kultainen kansallinen laatumerkki myönnetään tuotteista, joilla on laatutakuu- sertfikaatti.

 

Tools with verified quality

Unior d.d. on myös CEO:n täysjäsen. Kansainvälisesesti aktiivisen toiminnan ansiosta Unior d.d. on ollut osa Euroopan ja maailman taloutta jo  ajan. Yritys on luonut pitkät, kestävät kumppanuussuhteet osakkaisiinsa, asiakkaisiinsa ja tavarantoimittajiinsa.
Unior d.d. vahvistaa näitä suhteita tuotteidensa laadulla ja luotettavuudella. Se, että Unior d.d. on saanut ISO 9001- sertifikaatin todistaa, että yhtiö pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotannon laatua.

16.6.1994 Unior d.d.:lle myönnettiin ISO 9001- standardi, joka kattaa käsityökalujen tuotekehityksen, tuotannon ja markkinoinnin, työkalujen metallikontit ja taottujen osien konetyöstön. Tammikuussa 2003 Unior d.d. sai sertifikaatin ISO 9001-2000.

Vuonna 1991, Unior d.d. sai VDE- sertifikaatin pihdeistään ja ruuvimeisseleistään. Sertifikaatin myöntää VDE Instituutti "Pruf- und Zertifizierungsinstitut", joka sijaitsee Offenbachissa Saksassa. Tämä sertifikaatti takaa Unior- työkalujen turvallisuuden. Instituutti kontrolloi jatkuvasti työkalujen turvallisuutta uusimpien standardien mukaan ottaen huomioon muun muassa standardit DIN IEC 78 ja DIN EN 60900.