KÄSITYÖKALUT

Teollisuusmarkkinointi

Oma tuotekehitys, modernit tuotantolinjat, tunnustettujen toimijoiden tietokone- ohjattu teknologia (Mori Seki, Miyano, Daewoo jne) sekä innovatiivisesti suunnitellut, joustavat prosessit takaavat tuotannon korkean laadun.

Uniorin maailmanlaajuinen ammattitaito ja erinomainen konekanta kantavat työvaiheesta toiseen; mekaanisesta ja lämpöprosseista pinnoitukseen ja kylmätaontaan.

Mekaaninen materiaalin työstö

Viistokoneet ja riittävät viistoneulat mahdollistavat työkalujen sisä- ja ulkoprofiilien viistämisen. Materiaalien työstö toteutetaan moderneilla CNC- koneilla sen jälkeen kun materiaalin alkukäsittely on toteutettu (poraus, kierteitys, jyrsintä jne) 

Pellin työstö

Uniorin teknologia takaa laadukkaan MAG-menettelyyn pohjautuvan pyöröhitsauksen jopa 300mm pituuteen asti. Epäkesko- ja hydrauliprässit (jopa 160 tonniin saakka) mahdollistavat laajamittaisen metallin työstön; taivutusprosessi tehdään CNC Salvagnini- koneilla, jotka toimivat automatisoidusti. Automatisoitu hitsauspuoli mahdollistaa metallisten runkokomponenttien  vastushitsuksen.

Lämmöllä tehtävä materiaalityöstö

Kovettava tulipesällä tehtävä prosessi suoritetaan turvallisessa ympäristössä, joka suojelee hiilen poistumista pinnalta; riittävä kovuus tietyille työkalun osille saadaan aikaan induktiokovetuksella.

Materiaalien pintasuojaus

Nikkeli-, kromi- ja fosfaattipintasuojaus tehdään automatisoidulla, tietokone-ohjatulla ja ekologisesti kestävillä moderneilla tuotantolinjoilla. Pintasuojaus voidaan tehdä lisäämällä pintaan yksi tai useampi muovikerros eri väreissä.