MJETE DORE PROGRAMI

Video Prezantimi

Celes Kombinimi Ibex - 129/1
Mprehës pneumatike - 1510
Goditje e çekiç pneumatik - 1514
Stërvitje pneumatike - 1515
Stërvitje pneumatike me dorezë - 1515H
Sfond mprehës pneumatike - 1516
Sfond mprehës pneumatike këndor - 1516A
Shtrëngojë pneumatike kthyeshëm 3/8 " - 1531
Shtrëngojë pneumatike dhe fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/8 "në kuti plastike - 1535
Shtrëngojë pneumatike çekiç 3/8 " - 1541
Çekiç pneumatik dhe fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/8 "në kuti plastike - 1545
Shtrëngojë pneumatike kthyeshëm 1/2" - 1551
Shtrëngojë pneumatike dhe fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 "në kuti plastike - 1555
Shtrëngojë pneumatike çekiç 1/2 " - 1561
Shtrëngojë pneumatike çekiç 1/2 " - 1562
Çekiç pneumatik dhe fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/8 "në kuti plastike - 1565
Shtrëngojë pneumatike çekiç 3/4 " - 1571
Shtrëngojë pneumatike çekiç 3/4 " - 1572
Çekiç pneumatik dhe socket vendosur 3/4 "në kuti plastike - 1575
Shtrëngojë pneumatike çekiç 1 " - 1591
Shtrëngojë pneumatike çekiç 1 " - 1592
Pneumatike çekiç kthyeshëm 1.1 / 2 " - 1596
Pneumatike çekiç kthyeshëm 1.1 / 2 " - 1597
Gomave argjendar - 1601/2DP
Mjet shtrirjes frekuentues transmetim - 1602/2
Sistemi drejtues prerja udhëzues, për përdorim profesional - 1604/2
celes këmbe, profi - 1613/2BI
Universale voztar garë kurorë - 1614/4BI
Foli celes - 1630/2P
celes foli, Shimano - 1634/2P
Standard maniak voztar me të trajtojë - 1661.1/4P
Kllapa fishekë fund mjet - 1671.3/2BI
Pa argjendar arrë filetuar - 1682/4
Hub Genie - 1758/4
Shtrëngojë fleksibile kthyeshëm 1/2 " - 190.1/1FBI
Riparim Auto trupit vendosur mjet - 1900
Riparim Auto trupit vendosur mjet - 1901
Platformë e lëvizshme lakuar - 1910
Kudhër platformë e lëvizshme - 1911
Auto teneqepunues kudhër - 1912
Lehtë tingëllon e lugë - 1913
Dy-mënyrë teneqepunues auto kudhër - 1914
Anvil me një të përfundojë auto Teneqexhi të gjatë - 1915
Banesë lugë - 1916
Lugë të dyfishtë teh - 1917
Lugë të dyfishtë teh - 1918
Banesë lugë - 1919
Këndor kudhër teneqepunues auto - 1920
Kudhër hollë - 1921
Kudhër për brinjë - 1922
Kudhër dorë të dyfishtë - 1923
Auto teneqepunues kudhër - 1924
Platformë e lëvizshme lakuar - 1925
I dëshpëruar kudhër - 1926
Një anvil në formën e shputë - 1927
Auto teneqepunues kudhër - 1928
I derdhur lugë në formë - 1929
Kundërt kurbë çekiç - 1930
Auto çekiç teneqepunues - 1931
Çekiç Standard me perkusion - 1932
Drejt & çekiç përfunduar - 1933
Çekiç lartësuese dhe e mbarimit - 1934
Teneqexhi çekiç - 1935
Mbledhja çekiç - 1936
Shkurtojë mbartës gjilpërë - 1940.1/2BI
Shkurtojë mbartës gjilpërë - 1940.2/2BI
Shkurtojë mbartës gjilpërë - 1940/2BI
Fshirëse xhamash krahu mbartës - 1941/2
Xhamash pasme fshirëse krahu mbartës - 1942/2
Heqjen xham vendosur - 1943/2BI
Vjedhës e dyfishtë thithje - 1944/6
Adjustable celes të naftës-filtër - 1976/2
celes të naftës-filtër - 1977/6
celes për rezervuar - 1978/2
Ndarës voztar - 2026/2
Qendër dhe rrota daulle voztar - 2027/2
Dana balancimin rrota - 2028/2P
Dana teli frena dore - 2030/2BI
Topin voztar përbashkët - 2032/2
Shpatull disku - 2033/2
Mjet për gomat e vendosur valvul lejon të - 2034/2BI
Furçë për pastrimin e këpucë të frenave disk - 2035
Kompresor Pezullimi për burimet amortizues - 2051/4
Kompresor për burimet amortizues, version drita - 2052/4
Rul-lloj kurvar heqës - 2076/1
Dana klip pranverë - 2077/2BI
Dana për mengene OETIKER - 2078/2BI
Dana shpejta bashkues për tubat e karburantit - 2079/2BI
Dana për shtrëngim - 2080/2BI
Dana pirg gete rrokje për ndalimin e rrjedhjes së lëngjeve - 2081/3
Dana rrokje për prerje tuba shter - 2082/3
Teleskopik magnetike mjet marr-up me dritë - 2083
Profesionale e vendosur inspektimit auto - 2084
Thua marr mjet - 2085
Fleksibël bie në mjet me magnet - 2087
Dana kandele - 2151/2BI
Valve pranverë kompresor - 2202/2BI
Mjet për rotacion shufër me gumga rrotull - 2203/2BI
Kompleti për kontrollin cam rrip tensioni - 2204
Kompresor unazë pistoni - 2205
Collator Universale tufë - 2206
1/2 "katrore fole-prize-prize-pjesa femnore makinë për injeksione motor nafte - 2207/2
Celes çift rrotullues me orën 1/4" - 260
Celes çift rrotullues me orën 3/8" - 261
Celes çift rrotullues me orën 1/2" - 262
Celes çift rrotullues - 264
Çift rrotullues celes industriale 3/4 " - 265
Para-vendosur celes çift rrotullues për makinat - 267A
Para-vendosur celes çift rrotullues për kamionë - 267B
çift rrotullues shumëzues - 280
Pompë test presioni ujë të - 375/6
Dana gripit - rekrutues për kontaktet kabllor - 427/4AG
Modulare rekrutues Dana - 427/4DG
Rrotë dhe rrokje raft Dana - 434/3A
Rrotë dhe rrokje raft Dana - 434/3B
Rrotë dhe rrokje raft Dana - 434/3C
Rrotë dhe rrokje raft Dana - 434/3D
Ndryshueshme të përbashkëta "Hypo" Dana - 442/1HYPO
Dana papagall - 447/1HPP
Dana papagall - 447/4PHPP
Dana multifunksionale për elektricist - 514/1BI
Safety wire twisting pliers - 516/4
Unaza Dana jashtëm banesë - 532PLUS/1DP
External lock rings pliers, straight - 532PLUS/1DP-US
Unaza Dana për unaza e bën të jashtme - 532PLUS/1DPR
Unaza Dana jashtëm banesë - 532PLUS/4DP
Unaza Dana jashtëm, prirje - 534PLUS/1DP
External lock rings pliers, bent - 534PLUS/1DP-US
Unaza Dana për unaza e jashtme, të lakuara - 534PLUS/1DPR
Unaza Dana jashtëm, prirje - 534PLUS/4DP
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, banesë - 536PLUS/1DP
Internal lock rings pliers, straight - 536PLUS/1DP-US
Unaza unaza Dana brendshme bën - 536PLUS/1DPR
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, banesë - 536PLUS/4DP
I brendshëm Unaza Dana jashtëm, prirje - 538PLUS/1DP
Internal lock rings pliers, bent - 538PLUS/1DP-US
Unaza Dana unaza e brendshme, lakuar - 538PLUS/1DPR
I brendshëmUnaza Dana jashtëm, prirje - 538PLUS/4DP
Gërshërë të mëdha univerzal - 563L-PLUS/7DP
Gërshërë të mëdha univerzal - 563R-PLUS/7DP
Prerja fletë makaza "Pelikani" - 567R-PLUS/7DP
Gërshërë të artikuluar prerja fletë "Pelikani" lloj - 591L-PLUS/3DP
Gërshërë të artikuluar prerja fletë "Pelikani" lloj - 591R-PLUS/3DP
Prerja fletë makaza "Pelikani" lloj - 592R-PLUS/7DP
Hapëse rrufe në qiell me këmbyeshëm edges trekëndësh prerjes - 596PLUS/6G
I sheshtë kaçavidë TBI me gjashtëkëndësh përkrahur - 600TBI
I sheshtë kaçavidë TBI për elektricist - 602TBI
I sheshtë kaçavidë TBI - 605TBI
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI - 615TBI
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI me gjashtëkëndësh përkrahur - 616TBI
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI me gjashtëkëndësh përkrahur - 617TBI
Top-fund gjashtëkëndësh kaçavidë TBI - 620TBI
Kaçavidë TBI me TX profilin dhe vrimë - 621/1TBI
Kaçavidë TBI me TX profilin - 621TBI
Sheshi TBI kaçavidë - 622TBI
Dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI - 625TBI
I shkurtër kryqëzor (PH) kaçavidë TBI - 626TBI
I shkurtër kaçavidë TBI, i sheshtë - 627TBI
I shkurtër dyshe kryqëzor (PZ) kaçavidë TBI - 628TBI
Celes fole-prize-prize-pjesa femnore me TBI dorezë - 629TBI
Voztar e brendshme duke - 689/2BI
Pirg veprim i shpejtë - 704/2
Veprim i shpejtë U pirg - 704/2A
Zëvendës i inxhinierit i shpejtë IRONGATOR me sistem të shpejtë në lëvizje - 721Q/6
çekiç plastike efekti i zhvlerësimit - 819A
Karrocë Mjet Europlus - 920PLUS1
Karrocë Mjet Europlus - 920PLUS2
Mjet karro Eurovision - 940EV1
Karrocë mjet Eurovision - 940EV3
Mjet karro Eurovision - 940EV4
Mjet karro Eurovision - 940EV6