MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Pro repair stand with double clamp, quick release, without plate - 1693CQ1 i ri

Biçikletë Riparimi qëndrojë me dy nofullat është projektuar për punëtori të shërbimit dhe përdoruesit më të kërkuar.
Qëndrim mundëson punën për dy mekanikë në të njëjtën kohë në dy biçikletë.
Clamp can grip tubes of any shape, with diameter of minimum Ø22mm to maximum Ø60mm.
Gotë plastike e re mundëson ruajtjen e mjeteve dhe pjesë këmbimi.
Pajisje të tjera - mbajtës rrotull letër.
Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
Biçikletë riparimin qëndrojë 1693C1, 1693CS1 në 1693CS2 është projektuar për dysheme apo tavan malin.


H1 minH1 maxLKėrkesa blerja
627772 985 1570 704 1680 9040 1K 1 Shtoj

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
-
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
627772 - - - - - - - - -

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve