MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Pro repair stand with double clamp, quick release - 1693CQ i ri

Biçikletë Riparimi qëndrojë me pjatë të caktuar dhe të dy nofullat është projektuar për punëtori të shërbimit dhe përdoruesit më të kërkuar.
Qëndrim mundëson punën për dy mekanikë në të njëjtën kohë në dy biçikletë.
Gotë plastike e re mundëson ruajtjen e mjeteve dhe pjesë këmbimi.
Pjatë fikse është projektuar ergonomike. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 45 kg, e cila mundëson që të shërbimit biçikletë më të rëndë.
Pesha e stendës është 56,5 kg.
Pajisje të tjera - mbajtës rrotull letër.
Clamp can grip tubes of any shape, with diameter of minimum Ø22mm to maximum Ø60mm.
Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
Kodi 623 228 artikull 1693C1 është të qëndrojë me dy nofullat me pranverë dhe pa pjatë fikse
Kodi 623 224 artikull 1693CS është të qëndrojë me pjatë fikse dhe dy nofullat me arrë rregullueshme
Kodi 623 229 artikull 1693CS1 është të qëndrojë me dy nofullat me arrë rregullueshme dhe pa pjatë fikse
Kodi 623 230 neni 1693CS2 është të qëndrojë me dy nofullat (me pranverë dhe arrë rregullueshme) dhe pa pjatë fikse
Biçikletë riparimin qëndrojë 1693C1, 1693CS1 në 1693CS2 është projektuar për dysheme apo tavan malin.


H1 minH1 maxLBAKėrkesa blerja
627771 985 1570 704 905 700 1680 56500 1K 1 Shtoj

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
-
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
627771 - - - - - - - - -

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve