MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

BikeGator repair stand, quick release - 1693AQ

Bike Gator!Gjenerata e re e UNIOR 1693A (1693AS) biçikletë të qëndrojë.
Qëndrim riparim biçikletë është mjet themelor të punës si për punëtori të shërbimit dhe amatorë entuziastë.
Është e lehtë për të mbledhur dhe tubat mbështetëse janë dele së bashku duke bërë të mundur transportimin më të lehtë në mes të vendit të punës.
Clamp can grip tubes of any shape, with diameter of minimum Ø22mm to maximum Ø60mm.
Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 30kg
Pesha e stendës është 6.5kg
Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
Kodi 623 222 artikull 1693AS është të qëndrojë me tuba mbështetje dhe nofullën me arrë rregullueshme
Avantazhet:
Qëndrim përmban një koleksion të ri të aluminit precize dhe të pjesëve të çelikut të cilat ofrojnë ngurtësi dhe qëndrueshmëri.
E RI Nofulla mali dhe sistemit të rotacionit.
improved sliding system
Е RI me stil mjet tabaka metalike me këmbyeshëm shtesë shkumë SOS.


H1 minH1 maxBLKėrkesa blerja
627767 980 1500 870 665 1680 6500 1K 1 Shtoj

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
-
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
627767 - - - - - - - - -

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve