MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

TX profile bit - 6572E6,3

Materiali: çeliku të veçantë mjet
qëndrueshmëri të gjatë
mbrojtjen anti-korrozioni
për dore dhe të energjisë zgarë
kombinuar me mbajtësit të ndryshme magnetike dhe jo magnetike bit


-
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
625613 - - - - - - - - -

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve