MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Bike tool set in SOS tool tray - 1600SOS18

We took the tools from our Professional Mechanic Work Bench and adopted the SOS inserts to fit drawers of our trolleys. Selection of tools is now available in seven individual trays made of high quality foam (from model 1600SOS13 to model 1600SOS19), where each tool has its own place. Foam trays fit our Europlus, Eurovision, Eurostyle and Hercules trolleys.
To better suit your needs each foam tray with tools is available separately.

Numri i pjesėve nė grup: 40


Shto caktuar 627170 tė mjeteve pėr pėrzgjedhjen e mia

Kod Dim. Tuotenro Copė Produkt
600357 6 120/1 1 celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate
600358 7 120/1 1 celes I kombinaure I hapur dhe I mbyllure I gjate
611762 8 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611763 10 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611764 11 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611765 12 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611766 13 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611767 14 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611768 15 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611769 16 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611770 17 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
611930 18 129/1 1 Celes Kombinimi Ibex
621984 2 1657BLUE 1 Bëje i dy leva gomave
623387 2 1657/2A 1 Bëje i dy leva gomave metalike
624028 2 1781/2HX 1 celes Tre këmbë magji
624027 4 1781/2HX 1 celes Tre këmbë magji
624029 10 1781/2TX 1 Tre këmbë celes Torx
607898 3 187/2HX 1 Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 "
607899 4 187/2HX 1 Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 "
607900 5 187/2HX 1 Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 "
607901 6 187/2HX 1 Gjashtëkëndor kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 "
607907 TX25 187/2TX 1 Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 "
607908 TX27 187/2TX 1 Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 "
607909 TX30 187/2TX 1 Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore me TX profilit të 1/4 "
607976 1/4"-3/8" 188.7/2 1 Përshtatës 1/4"
600821 8 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
600822 9 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
600823 10 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
600824 11 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
603130 12 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
600825 13 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
603131 14 188/2 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"
605331 15 238/1 6p 1 fole-prize-prize-pjesa femnore 3/8"
607977 3/8"-1/4" 238.7/1 1 Përshtatës 3/8 "
619716 2,2 1666/2DP 1 Shtrirjes Rotorit pirun
621889 3,5 1750/2BI 1 Biçikletë disku frenave shpatull
616062 44,7 1670.1/4 1 Mbartës volant Shimano®
616063 19,9 1670.2/4 1 Mbartës volant Suntour®
616064 23 1670.3/4 1 Mbartës volant Suntour®
616707 44,2 1670.4/4 1 Volant mbartës CAMPAGNOLO ®

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
-
Shto caktuar 627170 tė mjeteve pėr pėrzgjedhjen e mia

Koodi Tuotenro Dimensionet / Dim.
627170 1600SOS18 40
  120/1 6, 7
  129/1 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
  1657BLUE
  1657/2A
  1781/2HX 2 x 2,5 x 3, 4 x 5 x 6
  1781/2TX 10 x 15 x 25
  187/2HX 3, 4, 5, 6
  187/2TX TX 25, TX 27, TX 30
  188.7/2 1/4" - 3/8"
  188/2 6p 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
  238/1 6p 15
  238.7/1 3/8" - 1/4"
  1666/2DP 2,2
  1750/2BI
  1670.1/4
  1670.2/4
  1670.3/4
  1670.4/4

1F

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
Paketimi dhënave
ABCA1B1C1

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve