MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Tool carriage Hercules with block system - 940H2BLOCK i ri

Sistemi mbyllje
NEW Block safety system, prevents opening of more then one drawer at once. When one drawer is opened, all other drawers are locked and can not be opened.
4 rrota, dy me frena
mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniforme - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
7 mbathje para zbehtë. 560x365 mm (lartësi 5 70 2 mm dhe lartësi 150 mm)
dera me bllokohet
tavoline druri
Kapaciteti statike ngarkesës e transportit pa rrota: 2300kg
Kapaciteti maksimal i sirtarin e para: 40 kg
Materiali: fletë metalike


AA1A2BB1HH1Kėrkesa blerja
626800 1182 1040 1080 640 550 955 800 96200 1K 1 Shtoj

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
-
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
626800 600 1120 940 96200 1 600 1120 910 96200

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve